Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Στη φυλακή ο 20χρονος γιατί πυροβόλησε δύο άτομα, στη "φλεγόμενη" Βιάννο

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 20χρονος από τις Ατσιπάδες, που κατηγορείται για την επίθεση με όπλο σε βάρος ενός 24χρονου και ενός 37χρονου στη Βιάννο που βιντεοσκοπούσαν τη φωτιά, τη νύχτα της καταστροφικής πυρκαγιάς, στέλνοντας τον 37χρονο στο νοσοκομείο με πέντε σφαίρες!

Ο 21χρονος αδελφός του που είχε επίσης κατηγορηθεί, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, και συγκεκριμένα με τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ενώ του επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπέρ του, μάλιστα, υπήρξαν δύο ενισχυτικές καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής που επιβεβαίωσαν ότι, πράγματι, ο 21χρονος προσπαθούσε να απομακρύνει, τη μαρτυρική εκείνη νύχτα, τα ζώα του από το σημείο όπου είχε εκδηλωθεί η φωτιά.

Ο 20χρονος υποστήριξε από την πλευρά του, ότι, όντως, πυροβόλησε τους δύο αλλά είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς δήλωσε κατά την απολογία του, ότι δέχθηκε επίθεση.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαροί προσήλθαν για να απολογηθούν μαζί με τους δικηγόρους, Βενιζέλο Κάββαλο και Θεονύμφη Μπέρκη.
cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...