Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία το 2ο junior & το 2ο παιδικό πρωτάθλημα ποδόσφαιρου δήμου Μινώα Πεδιάδας

Αυλαία έπεσε στη διοργάνωση του 2ου junior & 2ου παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του  Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Τα πρωταθλήματα διοργανώθηκαν από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και πραγματοποιήθηκαν από τις 21 Ιουνίου έως και τις 17 Αυγούστου στο δημοτικό γήπεδο 8Χ8 στο Αρκαλοχώρι.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η μεγάλη συμμετοχή παιδιών στα πρωταθλήματα, καθώς ξεπέρασαν τα 120. Ανάμεσά τους υπήρχαν και παιδιά που γνωρίστηκαν πρώτη φορά με το άθλημα του ποδοσφαίρου και μυήθηκαν στα μυστικά της μπάλας. Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας και ο Δ.Ο.Π.Α.Π. ευχαριστούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και ανανεώνουν το ραντεβού μαζί τους το επόμενο καλοκαίρι.

Αποτελέσματα:

Στο junior πρωτάθλημα στο μεγάλο τελικό η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ κέρδισε την ομάδα του ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑ και κατέκτησε το τουρνουά, και στο μικρό τελικό η ομάδα του ΟΦΑ κέρδισε την ομάδα της ΜΠΑΡΤΣΑ. Έτσι η κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΕΝΩΣΗ

2. ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

3. ΟΦΑ

4. ΜΠΑΡΤΣΑ


Στο παιδικό πρωτάθλημα στο μεγάλο τελικό η ομάδα των ΣΑΛΙΑΡΗΔΩΝ κέρδισε την ομάδα των ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΩΝ και κατέκτησε το τουρνουά και στο μικρό τελικό η ομάδα DEL MONDO κέρδισε την ομάδα των ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ. Έτσι η κατάταξη των ομάδων διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ

2. ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ

3. DEL MONDO

4. ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...