Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Καμινάκι Οροπεδίου Λασιθίου: Εκμεταλλεύτηκαν το...γάμο για να ληστέψουν ζευγάρι ηλικιωμένων

Σε σπίτι ηλικιωμένων εισεβαλαν τα ξημερώματα 3 κουκουλοφόροι, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καμινακίου του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να χτυπήσουν τους γέροντες για να αρπάξουν τη λεία τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πλληροφορίες, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι με αφορμή ένα γάμο που γινόταν στην περιοχή, στον οικισμό είχαν μείνει πολύ λίγοι κάτοικοι.

Οι θρασύτατοι ληστές μετέβησαν στο σπίτι του ζευγαριού και προκάλεσαν τεχνηέντως θόρυβο στον εξωτερικό χώρο. Λόγω του θορύβου, η 65χρονη γυναίκα άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα οι δράστες να την ακινητοποιήσουν και ακολούθως μπήκαν μέσα και με την χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν αυτήν και τον σύζυγό της  να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.
Από τη χρήση βίας τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο 79χρονος άνδρας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται  εκτός κινδύνου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε η 65χρονη σύζυγος του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...