Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χανιά: Πτώση αυτοκινήτου σε χαντάκι με τρείς τραυματίες

Τρείς τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρότερα, είναι ο έως τώρα απολογισμός τροχαίου ατυχήματος το οποίο συνέβη περίπου  στις 6:35 το απόγευμα στον δρόμο ο οποίος διέρχεται απο το Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία αγόρια και μια κοπέλλα, με οδηγό έναν 20χρονο Χανιώτη, ενώ κατευθυνόταν απο το Νοσοκομείο προς τα Νερκοκούρου, σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων απο το νοσηλευτικό ίδρυμα, άγνωστο πως, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Το αυτοκίνητο, ευτυχώς δεν "πέρασε" στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αλλά "βγήκε" εκτός του δρόμου προς τα δεξιά και αφού - στην κυριολεξία - ξεπάτωσε ένα ελαιόδενδρο κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι οβρίων υδάτων.
Η κοπέλλα βγήκε μόνη της, ενώ για τον απεγκλωβισμό των άλλων τριών αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς και οι τρείς τραυματίες ανασύρθηκαν μέσα απο το αυτοκίνητο απο τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ με ασθενοφόρο διακομίσθησαν άμεσα στο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...