Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πρόσκληση στο Δήμαρχο Ηρακλείου να επισκεφτεί την Κίνα

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Αθήνα   του Δημάρχου Ηρακλείου.Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Γιάννη Κουράκη με τον  με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Ηνωμένων Πόλεων και τοπικών Αρχών (UCLG) κ. WAN QINGLIANG μετά από πρόσκληση του τελευταίου στα πλαίσια της επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε ο κ. Κουράκης με τον  κ.
QINGLIANG που στην Κίνα είναι Γεν. Γραμματέας του Κουμμουνιστικού Κόμματος της Πόλης GUANGZHOU, η οποία  αριθμεί 16 εκ κατοίκους και ανήκει στην επαρχία Καντόνα διαπίστωσε το μεγάλο ενδιαφέρον για την Κρήτη και τα αγροτικά προϊόντα της.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν σε περαιτέρω συνεργασία με τον  κ. QINGLIANG  να προσκαλεί  το Δήμαρχο Ηρακλείου στην Κίνα όπου θα οργανώσει  συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς  για τη προώθηση  των τομέων  που ενδιαφέρουν όπως τον τουρισμό αλλά και προϊόντα (λάδι,  μέλι,  κρασί).

 Οι δύο άντρες  αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον κ. Κουράκη να προσφέρει στον κ. QINGLIANG  ένα αντίγραφο του Δίσκου της Φαιστού και να τον προσκαλεί με την σειρά του να επισκεφθεί το Ηράκλειο και το νησί μας.

 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...