Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Μετά την περιπέτεια βρέθηκε....κρεβάτι για τον 52χρονο!

Λύση στον Γολγοθά που ανέβαινε η οικογένεια του 52χρονου Κρητικού ο οποίος ήταν βαρύτατα άρρωστος αλλά δεν τον δεχόταν καμία μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας βρέθηκε μετά από το ενδιαφέρον που έδειξε το Υπουργείο Υγείας για την περίπτωση του 52χρονου Β.Μ

Ο 52χρονος Ηρακλειώτης μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στον Πειραιά , όπου τα νοσήλια καλύπτει αυτή τη φορά  ο ασφαλιστικός του φορέας.

Όπως έγραψε το Cretalive, o 52χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, ενώ οδηγούσε με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε έναν τοίχο. Εντοπίστηκε από διερχόμενους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν την τροχαία και το ΕΚΑΒ. Και τότε ξεκίνησε  ο «γολγοθάς» της οικογένειας του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν σε αρκετά  δημόσια νοσοκομεία, όπου οι γιατροί είπαν στην κόρη του ότι ο ασθενής χρειάζεται να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, όμως αδυνατούν διότι είναι πλήρεις. Τους είπαν πως μπορούν να τον κρατήσουν γι απλή νοσηλεία, αυτό όμως ισοδυναμεί με βέβαιο θάνατο. Τους συνέστησαν λοιπόν είτε να παραμείνει σε ένα κρεβάτι και να περιμένει εάν αδειάσει κάποια θέση σε μονάδα εντατικής θεραπείας με τον κίνδυνο να πεθάνει , είτε να τον μεταφέρουν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η οικογένειά του χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να σώσει τον συγγενή της, αποφάσισε να τον μεταφέρει σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν μέχρι χθες  . Τα νοσήλια ήταν  ένα εξωπραγματικό για τις ημέρες μας ποσό, που άγγιζε τις 5000 ευρώ ημερησίως! Ευτυχώς δόθηκε λύση χάρη στην ευαισθησία που έδειξε το Υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...