Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ο 13χρονος Κρητικός που "γυάλισε" στη Μίλαν!

Ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά όνειρα που μπορεί να έχει ένας πιτσιρικάς ετοιμάζεται να ζήσει πρόωρα ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης!

Ο 13χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μαγνήτισε τα βλέμματα των σκάουτερ της Μίλαν σε καμπ που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στο Παγκρήτιο και προσκλήθηκε να μεταβεί τον Οκτώβρη στο Μιλάνο προκειμένου να δοκιμαστεί.

Οι Ιταλοί εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες του νεαρού (που είναι αδερφός του Νικομανώλη Νύκταρη, ο οποίος έχει προωθηθεί από πέρυσι στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ) και έκριναν πως πρέπει να παρευρεθεί στα δοκιμαστικά που θα διοργανώσουν το φθινόπωρο στις εγκαταστάσεις τους.

Εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» όλα τα ταλέντα που έχουν επιλεχθεί από τα καμπ των «ροσονέρι» σε όλη την Ευρώπη και όπου ο πιτσιρικάς θα μεταβεί συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ17 του ΟΦΗ, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενήθηκαν στο επίσημο site της κρητικής ομάδας, ο Μιχαλανδρέας Νύκταρης δήλωσε ενθουσιασμένος -όπως είναι φυσικό- από την πρόσκληση της Μίλαν και έτοιμος να βάλει τα δυνατά του προκειμένου να τα καταφέρει.
 
 
 
neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...