Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το εκλογικό θρίλερ με την έδρα του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Το εκλογικό θρίλερ που εκτυλίχθητε στο Νομό Ηρακλείου αναφορικά με το πρόσωπο που θα καταλάβει την μια και μοναδική έδρα του κόμματος, φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Το θέμα είχε προκύψει απο τα μεσάνυχτα, λόγω της μια μόλις έδρας που έπαιρνε και στην Α' Θεσσαλονίκης το ΠΑΣΟΚ, αφού ανάγκαζε τον Βαγγέλη Βενιζέλο να καταλάβει την έδρα της συμπρωτεύουσας – όπως αρχικά είχε δεσμευθεί- αλλά να αφήσει παράλληλα εκτός Βουλής τον πρώτο του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου.

Έτσι στο επιτελείου του Βασίλη Κεγκέρογλου επικρατούσε προβληματισμός, αφού δεν ήταν απίθανο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να αναδιπλωθεί και να αφήσει χωρίς βουλευτή το Ηράκλειο.

Όμως όπως φαίνεται και από την δήλωση Κεγκέρογλου, το θέμα κλείνει θετικά για τον ίδιο. 
Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κος Κεγκέρογλου σημειώνει.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν σε μια δύσκολη περίοδο, τη δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, παρά τη μεγάλη πίεση, οικονομική και κοινωνική που νιώθουν, λόγω των περιοριστικών μέτρων που αναγκαστικά ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω όμως και όλους εκείνους που συζήτησαν μαζί μας, αλλά δεν καταφέραμε να τους πείσουμε, ότι θα έπρεπε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να στηρίξουν ξανά το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για το νέο πολιτικό σκηνικό και για τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ο κ. Κεγκέρογλου επισήμανε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα νέο πολιτικό πεδίο.

«Η προσωπική μου εκλογή, νομίζω ότι μου δίνει το δικαίωμα να μιλήσω για αυτή την επόμενη μέρα. Μια μέρα που δεν αλλάζει ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Το βασικό ζητούμενο παραμένει η αντιμετώπιση της κρίσης».
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...