Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δύο ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο

Δύο ένοπλες ληστείες πραγματοποιήθηκαν μέσα σε μία ώρα στο Ηράκλειο. Μια σε βάρος ενός πολίτη που έκανε ανάληψη χρημάτων απο τράπεζα και μια σε βάρος χρηματαποστολής.
Η πρώτη έγινε περίπου στις 12 το μεσημέρι σε βάρος ενός Αλβανού ο οποίος πήγε στο υποκατάστημα της ΑΤΕ που βρίσκεται στο ΠΑΓΝΗ και έκανε ανάληψη 11.500 ευρώ.
'Ομως ενώ πήγαινε στο αυτοκίνητό του, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι τον υποχρέωσαν να μπεί μέσα. Στην συνέχεια με την απειλή των όπλων, τον ανάγκασαν να κατευθυνθεί στο Καβροχώρι όπου του πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με μια μοτοσυκλέτα.

Λιγότερο απο μια ώρα μετά απο αυτή την ληστεία, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, περίπου στην 1 μμ, τρείς κουκουλοφόροι με βαρύ οπλισμό (Καλάσνικοφ και πιστόλια) έστησαν ενέδρα σε αυτοκίνητο χρηματαποστολής στον οδό Ούλαφ Πάλμε. Αφού έκλεισαν τον δρόμο στο όχημα με δύο αυτοκίνητα, κατέβηκαν,έσπασαν το παρμπριζ του αυτοκινήτου και ανάγκασαν τους δύο υπαλλήλους να κατεβούν.

Στην συνέχεια με αστραπιαίες κινήσεις παραβίασαν την πίσω πόρτα του οχήματος της χρηματαποστολής, άρπαξαν τον σάκο με τα χρήματα, επιβιβάστηκαν στα δικά τους αυτοκίνητα (εννοείται κλεμμένα) και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου έχουν τεθεί σε συναγερμό εξαπολύοντας πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...