Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Παράδοση του φακέλου του ΟΦΗ στη Βουλή ζητά ο Αυγενάκης

"Παράδοση του φακέλου του ΟΦΗ στη Βουλή και αντιγράφου της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης ομάδων της ΕΠΟ" ζητεί με ερώτησή του στον αρμόδιο υπουργό ο βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ κ. Αυγενάκης.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής:

"Μετά την απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση, καθώς αντιλαμβάνεται ως άδικη τη συγκεκριμένη απόφαση. Ταυτόχρονα, δεν συμφωνεί ότι υπήρξε ίση μεταχείριση της Ηρακλειώτικης ομάδας και πλήρης εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και κανονισμών. Βεβαίως, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, παρά τα όσα συμβαίνουν την τελευταία περίοδο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τις αλλεπάλληλες αναφορές και καταγγελίες για δίκτυα διαφθοράς και εκβιαστών, συνεχίζει να αδιαφορεί, επικαλούμενη διαρκώς ως επιχείρημα το Αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, με στόχο την αποκατάσταση του περί δικαίου αίσθημα σε όλο το φίλαθλο κόσμο, είναι κρίσιμο όπως παραδοθούν στη Βουλή και δημοσιοποιηθούν όλα τα σχετικά δικαιολογητικά και η νομολογία που στοιχειοθετούν και δικαιολογούν την απόρριψη του φακέλου του ΟΦΗ. Εξίσου κρίσιμο είναι να παραδοθεί στη Βουλή και ο φάκελος της ομάδας, ώστε να διαφανούν συγκεκριμένες ελλείψεις που υποτίθεται ότι υπήρξαν.

Μπορείτε να μας διευκρινίσετε για ποιους λόγους απορρίφθηκε ο φάκελος του ΟΦΗ; Εάν τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει, παρακαλούμε να μας παραδώσετε αντίγραφο του φακέλου του ΟΦΗ στη Βουλή και αντίγραφο της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης ομάδων της ΕΠΟ;

Επιβεβαιώνει η ΕΠΟ ότι υπήρξε ίση μεταχείριση της ομάδας του ΟΦΗ και πλήρης εφαρμογή των κείμενων διατάξεων των Κανονισμών από την Επιτροπή Αδειοδότησης; Με βάση ποια συγκεκριμένη νομοθεσία και ποιες κείμενες διατάξεις ελήφθη η απορριπτική απόφαση;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...