Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΧΑΝΙΑ: Ράλι Σπριντ Στύλου - Μαλάξα

LEXINGTON, OH - AUGUST 07:  Patrick Long drive...Image by Getty Images via @daylifeΗ Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων ύστερα από έγκριση της ΕΛΠΑ, της ΟΜΑΕ-ΕΘΕΠΑ και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 11:00 αγώνα Rally Sprint στη διαδρομή Στύλος – Μαλάξα.

Το μήκος της διαδρομής είναι 9 χλμ σε ασφάλτινο οδόστρωμα και θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη. Ο αγώνας προσμετρά στο Κρητικό Έπαθλο Rally και Rally Sprint Κρήτης 2011. Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011 και ώρα 22:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Λέσχης.

Νωρίτερα, η Πανελλήνια Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΑ.Λ.Μ.Α.) με έγκριση της ΕΘΕΠΑ και σχετική άδεια από το Υπουργείο προστασίας του πολίτη, διοργανώνει στις 28 και 29 Μαΐου το Ράλι Σπριντ «Νέο Λουτράκι», που προσμετρά στο προκυρηχθέν από την ΕΠΑ/ΕΘΕΑ Κύπελλο Χώματος για το 2011. Η Ε.Δ. Νέο Λουτράκι εχει μήκος 14.60 χιλιομέτρων και έχει σχεδιασθεί πάνω στην νέα Ακροπολική Ε.Δ. Νέα Πολιτεία. Είναι κοινά τα πρώτα 6.43 χλμ. και τα τελευταία 4.88 χλμ. με την ίδια φορά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...