Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΞΕΣΠΑΣΕ ο πατέρας της 16χρονης που έχασε τη ζωή της από το αλκoόλ: "Αφήστε μας στον πόνο μας"

Ξέσπασε ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο, της 16χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της πριν τρία χρόνια από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. 

Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε σε δύο νεαρούς, φίλους της άτυχης Στέλλας, με τους οποίους διασκέδαζε την μοιραία νύχτα.


Τώρα οι νεαροί κάθονται στο εδώλιο, αφού όπως προέκυψε μέθυσαν εξεπίτηδες την 16χρονη με σκοπό να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού, ενώ μαζί τους κατηγορούνται και δύο γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Ν. Ξυπολυτάς, ο οποίος έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια καθήκοντα, έναν χρόνο δηλαδή μετά το θάνατο της 16χρονης κοπέλας, εξέφρασε την λύπη του στην εκπομπή «Μιλά» για το τραγικό γεγονός και έδωσε κουράγιο στους γονείς του κοριτσιού.

Ωστόσο, ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη, μετά από τηλεφωνική παρέμβαση, δήλωσε ότι δεν δέχεται τα συλλυπητήρια για την κόρη του ξεσπώντας στην εκπομπή:

«Άκουσα με μεγάλη λύπη τον διοικητή του Νοσοκομείου, τον κ. Ξυπολυτά. Θέλω να πω δύο πράγματα. Η ΕΔΕ που έγινε μέσα στο νοσοκομείο ήταν ιλαροτραγική. Δεν θέλω να αναφερθώ στο όνομα της γιατρού, της οποίας μοναδική μέριμνα ήταν να συγκαλύψει τις ευθύνες των συναδέλφων της. Αυτό το πράγμα αποδείχθηκε ότι δεν ισχύει από το βούλευμα το οποίο εξέδωσε η Εισαγγελία του Ρεθύμνου. Δεν τα δέχομαι τα συλλυπητήρια του κ. Ξυπολυτά. Να χαίρεται την κόρη του. Μας είπε ότι έχει μια 16χρονη κόρη. Να είναι καλά και αυτή και όλα τα παιδιά του κόσμου, και λυπάμαι πολύ που ένας τέτοιος άνθρωπος βγήκε με ένα τόσο ωραίο περιτύλιγμα δύο χρόνια μετά. Θα έπρεπε να ντρέπεται να εμφανίζεται στην κοινωνία του Ρεθύμνου» δήλωσε ο κ. Ακουμιανάκης και πρόσθεσε:

"Αφήστε εμάς στον πόνο μας. Πού ήταν τόσα χρόνια ο κ. Ξυπολυτάς; Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ αλλά δεν θα πάρουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...