Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Μειωμένη η εμπορική κίνηση στο Ηράκλειο Κρήτης

«Έτσι κι έτσι» χαρακτήρισε την κίνηση των καταναλωτών, ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου Κρήτης, μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας των ενδιάμεσων εκπτώσεων στην τοπική αγορά.

«Την πρώτη ημέρα των ενδιάμεσων εκπτώσεων παρατηρήσαμε πως υπήρξε αυξημένη κίνηση, όμως οι περισσότεροι καταναλωτές απλά έκαναν έρευνα αγοράς», ανέφερε ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων.

Ακόμα, συμπλήρωσε:

«Ελπίζουμε πως την Κυριακή ο κόσμος θα βγει έξω, με σκοπό να ψωνίσει».

Εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου συμφώνησαν πως οι καταναλωτές περίμεναν τις ενδιάμεσες εκπτώσεις, προκειμένου να προβούν σε αγορές ειδών τα οποία έκριναν ως απολύτως απαραίτητα, ενώ δεν ξέφευγαν από τη λίστα, που είχαν δημιουργήσει νοερά.

Αναφορικά με το πολυσυζητημένο θέμα των ανοικτών καταστημάτων την Κυριακή, οι καταναλωτές δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν καυστικά πως την ευθύνη για το «πάγωμα» της αγοράς «βαραίνουν» οι «άδειες τσέπες» και όχι το ωράριο των καταστημάτων. Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου καθώς και όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Ελλάδας, δηλώνουν αντίθετοι τόσο με τη διεύρυνση των εκπτωτικών περιόδων όσο και με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές παρά την ψήφιση του σχετικού νόμου.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...