Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας έρχεται στο Ηράκλειο

Ένα τριήμερο πανόραμα προβολών των βραβευμένων ταινιών του φετινού φεστιβάλ Δράμας διοργανώνει ο κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος (Μαλικούτη 18-20, κέντρο) τη Δευτέρα 25, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, με ώρες έναρξης προβολών τις 18:00 και 20:00.


Το παραπάνω τριήμερο, με εισιτήριο μόνο 4€ την ημέρα, οι σινεφίλ της πόλης μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις βραβευμένες ταινίες που ξεχώρισαν αλλά και ταινίες από το πρόγραμμα Digi που προβλήθηκαν στο τελευταίο, 35ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.

Θα προβληθούν, ανάμεσα σε άλλες, οι ταινίες με τίτλο Evergreen της Ιφιγένειας Κοτσώνη, Nobody's Perfect του Δέσποινα Καβύρη και Γιώργου Μαντζουρανίδη, το Καθαρό Ραδιόφωνο του Γιώργου Τελτζίδη, Παγόβουνο του Κωνσταντίνου Γεραμπίνη, Family Tree του Φωκίωνα Μπόγρη και πολλές άλλες ταινίες που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν στο τελευταίο φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα των τριών ημερών του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τις πρώτες δύο ημέρες (Δευτέρα 25 & Τρίτη 26) μια επιλογή των βραβευμένων ταινιών ανά ημέρα (διαθέσιμο πρόγραμμα στο www.cinekornaros.gr) και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μια επιλογή από αυτές που το κοινό θα επιλέξει και θα ήθελε να παρακολουθήσει σε επανάληψη.prismanews.gr



Κατεβάστε το πρόγραμμα σε ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ και Βιτσέντζος Κορνάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...