Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μεταφορά τριτέκνων με έκπτωση από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου Κρήτης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μανώλη Αχλαδιανάκη, τον γραμματέα Κώστα Βαρβεράκη και τον αναπληρωτή γραμματέα Δρόσο Βασιλειάδη επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να θέσει επί τάπητος μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους τρίτεκντους.


Αρχικά ζητήθηκε η υποστήριξή του στην ανέγερση του κτηρίου του Συλλόγου σε ιδιόκτητο οικόπεδο στον Πόρο, το οποίο έχει αγοραστεί για τον σκοπό αυτό, ενώ ζητήθηκε ακόμα η διοργάνωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, συνεδρίου για το δημογραφικό πρόβλημα.


Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Συλλόγου επισκέφθηκε τον υφυπουργό Εργασίας και βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου από τον οποίο ζητήθηκε να βοηθήσει στην προσπάθεια για εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους με τη δημιουργία Επιτροπής για τη στήριξη πολυμελών οικογενειών με πάνω από 3 παιδιά, όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ζητήθηκε ακόμα η αλλαγή του νομικού πλαισίου για τη δωρεάν διανομή τροφίμων, ώστε να τη δικαιούνται περισσότερες οικογένειες.

Μεταφορά τριτέκνων με έκπτωση από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

Μετά από σχετικό αίτημα του Συλλόγου μας, το ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου ανακοίνωσε ότι από την Τετάρτη 20/11/2013 για τα δρομολόγια εκτός Κρήτης (Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα), θα ισχύει για τους τρίτεκνους (με την επίδειξη της κάρτας), ΕΚΠΤΩΣΗ 25%.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων ευχαριστεί θερμά το το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ και τον πρόεδρό του κ. Μανόλη Χαχλιούτη για την προσφορά τους αυτή.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...