Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Δυστυχία στα χρόνια της αθωότητας - Το δράμα 4χρονου αποκαλύφθηκε στον παιδικό σταθμό!

Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού είχαν διαπιστώσει μια περίεργη συμπεριφορά και κάλεσαν παιδοψυχολόγο - Τις τελευταίες μέρες το παιδί έχει εξαφανιστεί μαζί με τον πατέρα του...

Μια περίεργη υπόθεση που εκτυλίχθηκε σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την Αστυνομία του Ηρακλείου. Με εισαγγελική διάταξη έχει αφαιρεθεί από ένα πατέρα η επιμέλεια του 4χρονου αγοριού του, αλλά εκείνος μαζί με το παιδί τις τελευταίες μέρες έχουν εξαφανιστεί!
Το παιδάκι ζει έτσι κι αλλιώς σε συνθήκες πολύ δύσκολες, αφού πριν λίγο καιρό έχασε τη μητέρα του. Είχε μόνο τη γιαγιά και τον πατέρα του με τον οποίο έμενε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretalive.gr, πριν λίγες μέρες στον παιδικό σταθμό είχε διαγνωστεί περίεργη συμπεριφορά στο παιδί, το οποίο εξέτασαν παιδοψυχολόγοι και εκείνοι ήταν που πρότειναν στον αρμόδιο εισαγγελέα να αφαιρεθεί η επιμέλεια από τον πατέρα, που έτσι κι αλλιώς ήταν σε διάσταση με τη μητέρα, όταν εκείνη ζούσε.

Ο εισαγγελέας επείσθη από τα επιχειρήματα των ειδικών και με επείγουσα διάταξη αφαίρεσε την επιμέλεια από τον πατέρα και διέτασσε να δοθεί το παιδάκι στη γιαγιά. Ωστόσο, η Αστυνομία αν και έχει ερευνήσει όλη την περιοχή δεν μπορεί να εντοπίσει ούτε τον πατέρα ούτε το παιδί, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους οικείους όσο και στο σταθμό που πάει το παιδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...