Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι «Μανούλες Ρεθύμνου» διοργανώνουν το 2ο Δωρεάν Φιλανθρωπικό Παζάρι

Τη δράση της εθελοντικής ομάδας υποστήριξης παιδιών «Μανούλες Ρεθύμνου», και συγκεκριμένα το φιλανθρωπικό παζάρι που διοργανώνει, στηρίζει το Ρέθυμνο.

Οι «Μανούλες Ρεθύμνου» διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο (30/11-01/12, από τις 10.00), στο Κέντρο Νέων, το 2ο Δωρεάν Φιλανθρωπικό Παζάρι. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν κι εν συνεχεία να χαρίσουν σε άτομα που το έχουν άμεση ανάγκη ρουχισμό, τρόφιμα και παιχνίδια. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σε γνωστό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης η επίσημη μασκότ του Ρεθύμνου καλεί όλο τον κόσμο να βοηθήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αγορίνος στηρίζει τη δράση των «Μανούλων Ρεθύμνων», καθώς είχε βρεθεί στο πλευρό τους και στο πασχαλινό μπαράζ που είχε γίνει στην πλατεία Άγνωστου Στρατιώτη.


«Άλλη μία υπέροχη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ετοιμάζουν οι «Μανούλες Ρεθύμνου». Είναι άλλη μία ευκαιρία, λοιπόν, να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Μπράβο, κυρίες μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook και μοιράστηκε με τους φίλους του την αφίσα του φετινού παζαριού. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την περσινή εκδήλωση, μέσα από την επίσημη σελίδα της εθελοντικής ομάδας υποστήριξης παιδιών στο ίδιο κοινωνικό μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...