Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Κάθε Τρίτη και μια ... έκπληξη στην αγορά του Ηρακλείου

Εκδηλώσεις για την τόνωση της αγοράς του Ηρακλείου από τον εμπορικό σύλλογο


Από Τρίτη και κάθε Τρίτη η αγορά του Ηρακλείου θα κρύβει ... εκπλήξεις για ντόπιους και ξένους καταναλωτές. Σε μια προσπάθεια να τονωθεί η κίνηση ο Εμπορικός σύλλογος σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς του τουρισμού ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη και τις επόμενες Τρίτες 22/10,29/10 και 5/11 μια σειρά από δρώμενα σε όλη την πόλη του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο λόγος που έγινε η επιλογή της ημέρας Τρίτης είναι γιατί στην πόλη μας θα βρίσκεται ένας σημαντικός αριθμός ξένων επισκεπτών, ο οποίος θέλουμε να παραμείνει στην πόλη μετά την ολοκλήρωση των περιηγήσεων τους στα Μουσεία μας.

Για το λόγο αυτό καλούνται όλες οι επιχειρήσεις για τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες να παρέχουν στους πελάτες τους, καλύτερες τιμές και σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό κλίμα στην αγορά. Σκοπός είναι η ημέρα αυτή να διαφημιστεί στο εξωτερικό από τους Τουριστικούς φορείς στις προσεχείς τουριστικές εκθέσεις, ώστε του χρόνου το Ηράκλειο να είναι προορισμός όπου οι ξένοι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι θα κάνουν τις αγορές τους.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...