Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Με ενισχυμένη συμμετοχή οι ημέρες τουρισμού στο Ηράκλειο

26 με 29 Σεπτεμβρίου Ημέρες Τουρισμού 2013.2


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις "Ημέρες Τουρισμού 2013" μια γιορτή-θεσμό πλέον για την πόλη του Ηρακλείου. Ήδη στη πλατεία Ελευθερίας έχουν ξεκινήσει να στήνονται τα τουριστικά περίπτερα που φέτος θα ξεπεράσουν τα 400, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να στηθούν και στα υπόλοιπα σημεία στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα στην Πλατεία Ελευθερίας αναμένεται να τοποθετηθούν και τα διαδραστικά συστήματα του ΙΤΕ, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη και προβολή του Κρητικού πολιτισμού.

Οι "Ημέρες Τουρισμού 2013" θα πραγματοποιηθούν από τις 26 έως 29 Σεπτεμβρίου με το πρόγραμμα τους να περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή πολύ σημαντικών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων της Κρήτης, έκθεση παραδοσιακών προϊόντων καθώς και ειδών τεχνών λαϊκής τέχνης. Παράλληλα στο σημείο των εκδηλώσεων θα υπάρχει κέρασμα για τους επισκέπτες της πόλης, με τη συμμετοχή φορέων του τουρισμού.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Ηράκλειου και ο ΕΟΤ, ενώ συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και πολιτιστικοί σύλλογοι.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...