Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το Σάββατο στην Κρήτη οι Πολωνοί επιχειρηματίες

Η Περιφέρεια Κρήτης & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον ΣΕΚ διοργανώνει Πολωνική επιχειρηματική αποστολή στην Κρήτη από τις 21-23 Οκτωβρίου 2013, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Βαρσοβία…


Στo πλαίσιo της αποστολής αυτής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, κα. Τασία Αθανασίου, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων κ. Παντελή Γιαννούλη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, κο. Αλέξη Γεωργιάδη.

Η αποστολή θα απαρτίζεται από 8 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, εισαγωγείς τροφίμων, και εκπρόσωπους αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ και στο τομέα του τουρισμού από 4 tour operators της Πολωνίας. Η αποστολή θα πλαισιωθεί επίσης με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, και τηλεοπτικού καναλιού, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη, και την προβολή των δυνατοτήτων της αγορά, τόσο σε επίπεδο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων όσο και στο κλάδο τουρισμού και πολιτισμού, με στοχευμένες επισκέψεις και ρεπορτάζ.

Για τον κλάδο τροφίμων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα παρθένο ελαιόλαδο, τις βρώσιμες ελιές, τα φρούτα και οπωροκηπευτικά, την σταφίδα, τυροκομικά προϊόντα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικά μέλι.

Οι επιχειρήσεις είναι οι εξής:

ALMA MARKET (αλυσίδα Σούπερ μάρκετ) με ετήσιο τζίρο 225 εκ ευρώ το 2012, και 45 σημεία πώλησης, και με εκπρόσωπο τον κ. Daniel Urbanski.
The Greek Trade (εισαγωγείς, χονδρεμπόριο) με ετήσιο τζίρο 39 εκ ευρώ το 2012, με 2 αποθήκες και πελάτες στην Ισπανία, Ελλάδα, Κίνα, Ιταλία, Ταϊλάνδη κα, και με εκπρόσωπο τον κ. Θεόδωρο Σιάκα.
Dorapol Sp. J. (εισαγωγείς, χονδρεμπόριο) με ετήσιο τζίρο 3,5 εκ ευρώ το 2012, και πελάτες στην Ισπανία, Ιταλία και με εκπρόσωπο τον κ. Jarek Brozyna.
The Greek Gourmet (εισαγωγείς, χονδρεμπόριο), με αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα, και με εκπρόσωπο τον κ. Θεόφιλο Βαφείδη.
PHI BEFRA Frankwski Sp. J. (εισαγωγείς, χονδρεμπόριο) με ετήσιο τζίρο 1 εκ ευρώ το 2012 και πελάτες στην Γερμανία και Ιταλία, και με εκπρόσωπο τον κ. Marek Frankowski και την κα. Agnieska Frankowska.
Garcia & Bartnicki PL Sp. Z.o.o. (εισαγωγείς, χονδρεμπόριο) με ετήσιο τζίρο 16 εκ ευρώ το 2012, και αποκλειστικότητα εισαγωγές φρούτων και λαχανικών, και με εκπρόσωπο την κα. Anna Rabstzty-Matusik.
Eliza Fruit, με ετήσιο τζίρο 7 εκ ευρώ το 2012, και αποκλειστικότητα εισαγωγές φρούτων και λαχανικών, και με εκπρόσωπο τον κ. Γιάννη Λαζαρίδη.
ΒΑΚΟΜΑ με ετήσιο τζίρο 150 εκ ευρώ το 2012, και δραστηριοποιείτε στις εισαγωγές φρούτων και τυροκομικών, snacks, ελαιολάδου και βρώσιμων ελιών, και με εκπρόσωπο τον κ. Jaroslaw Bratnicki.

Στο τομέα του τουρισμού, συναντήσεις και συνεργασίες στην Κρήτη, αναζητούν οι εταιρίες:

Grecos
Fly.Pl
Easy Travel (www.easytravel.pl)
Hellas Travel (http://vafidis.pl)

Την αποστολή θα συνοδεύουν επίσης ο κος. Jan- Jacques Tourell, εκπρόσωπος του World Trade Center, Warsaw, του διεθνούς οργανισμού που εδρεύει στην Βαρσοβία, και δραστηριοποιείται στις επιχειρηματικές δικτυώσεις, το μάρκετινγκ, την έρευνα αγοράς και με απώτερο σκοπό την υπογραφή πρωτοκόλλων συνεργασίας με φορείς του νησιού μας.



cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...