Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Μετά τα τροχαία, η Ελλάδα ξεκληρίζεται από τους πνιγμούς!

Δεύτερη αιτία σε θανάτους είναι αυτή των πνιγμών και των ατυχημάτων στη θάλασσα, μετά από τα θανατηφόρα τροχαία με τη θλιεβρή αυτή διαπίστωση να έρχεται τις επόμενες μέρες στο επίκεντρο συνεδρίου στο Ηράκλειο!


Συγκεκριμένα το 6ο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην πόλη του Ηρακλείου.

Ο κ. Δημήτρης Σαϊτάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, μιλώντας στο CretePlus.gr τόνισε ότι τα ατυχήματα στη θάλασσα και οι συνέπειες που μπορεί να έχουν στην υγεία, ακόμα και στη ζωή των θυμάτων, ενδιαφέρουν άμεσα την ελληνική κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψη τη στενή σχέση της με το υγρό στοιχείο, λόγω και της νησιωτικής ιδιομορφίας της χώρας.

Το συνέδριο

Το συνέδριο πρόκειται να φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και αναμένεται η ευρεία συμμετοχή τόσο των μελών της Ένωσης όσο και της πολιτικής και στρατιωτικής Ιεραρχίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, η θεματολογία της οποίας θα καλύψει ειδικά ζητήματα για τους πνιγμούς εντός της θάλασσας. Στην ημερίδα της ΠΕΑΛΣ θα συμμετάσχουν ως εισηγητές διακεκριμένες προσωπικότητες, που με τις διαλέξεις τους θα προσεγγίσουν το θέμα των πνιγμών στη θάλασσα και θα αναλύσουν εξειδικευμένα ζητήματα.

Πέραν των προαναφερομένων κατά τις εργασίες του συνεδρίου πρόκειται να παρουσιαστεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός της Ένωσης, ενώ θα συζητηθούν ζητήματα που απασχολούν το Προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και θα αναφερθούν οι δράσεις που ανέλαβε η ΠΕΑΛΣ κατά το τρέχον έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...