Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η Κρήτη ταξιδεύει στο … Αμβούργο!

Παρών στα μεγάλα γεγονότα της παγκόσμιας κρουαζιέρας για άλλη μια φορά ο ΟΛΗ.


Με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και το Χανιά (Λιμενικό Ταμείο Σούδας) η Κρήτη δίνει το δικό της δυναμικό παρόν στην Ευρωπαϊκή έκθεση κρουαζιέρας που πραγματοποιείται στο Αμβούργο από τις 24-26 Σεπτεμβρίου 2013. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κος. Ι. Μπρας δήλωσε: «Μετά τα καλά νέα για τον φετινό  χειμώνα (έξτρα προσεγγίσεις) υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις εταιρείες κρουαζιέρας για το τι συμβαίνει κοντά στην περιοχή μας. Ελπίζουμε να μην επηρεάσει το τι θα γίνει του χρόνου».

English: Spain, Canary Islands, Fuerteventura:...
. (Photo credit: Wikipedia)
Στα πλαίσια του συνεδρίου, όπου είθισται να λαμβάνουν μέρος όλα τα ηγετικά στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας, σε ερώτηση του κου. Μπρα για τις προοπτικές της νέας αγοράς της Ρωσίας, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα στο περιθώριο του συνεδρίου δύο μεγάλες εταιρείες ζήτησαν από τον πρόεδρο του ΟΛΗ ιδιαίτερη συνάντηση, στα κεντρικά τους γραφεία.

Κατά τα αλλά, ο Οργανισμός έχει μεριμνήσει, όπως πάντα, ώστε να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β), με όλες τις σημαντικές εταιρείες κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στη Μεσόγειο, όπως οι TUI CRUISES, MSC, PULLMAN TOURS, COSTA CROCIERE, LOUIS CRUISES, κτλ. για να αναλυθούν και παρουσιαστούν οι νέες υποδομές και τα νέα “project” του λιμανιού του Ηράκλειου.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η νέα κλιματιζόμενη τέντα για την υποδοχή επιβατών ‘Home-port’ στο λιμάνι Ηράκλειου και το “cruise terminal” που θα γίνει στο Αεροδρόμιο Ηράκλειου. Αλλά και η συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το ΙΤΕ για το «διαδραστικό παιχνίδι» και τις έξυπνες εφαρμογές που θα εγκατασταθούν στο λιμάνι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...