Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη-έκπληξη του Ρουβά στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε πίσω τις υποχρεώσεις του, το βαρύ προγραμμά του και προτίμησε να πάει στην κλινική να δει και να συνομιλήσει με τα παιδιά της Aιματολογικής-Oγκολογικής κλινικής παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν τα παιδιά της Aιματολογικής-Oγκολογικής κλινικής παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο όταν είδαν ξαφνικά στα δωμάτιά τους να μπαίνει ο Σάκης Ρουβάς που βρέθηκε στην Κρήτη για τις θεατρικές παραστάσεις που έδινε.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε πίσω τις υποχρεώσεις του, το βαρύ προγραμμά του και προτίμησε να πάει στην κλινική να δει και να συνομιλήσει με τα παιδιά.

Μάλιστα ενώ η επισκεψη ήταν προγραμματισμένη για λίγη ώρα εκείνος έμεινε μεγάλο διάστημα, μπήκε σε όλα τα δωμάτια και συνομίλησε αρκετά με κάθε παιδί δίδοντας κουράγιο για τη δοκιμασία που περνούν. Ο ίδιος βγαίνοντας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και τη φόρτιση που ένιωσε για τα παιδιά, αλλά και τη χαρά του για τη δουλειά που γίνεται στην κλινική και από την 'Ηλιαχτίδα' που είχε την πρωτοβουλία να τον καλέσει.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...