Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Αγωγή για αποζημίωση 2εκ.€ για τον θάνατο της Μαρίας Βουλγαρίδη στο Βενιζέλειο!

Οι συγγενείς της άτυχης εγκύου που πέθανε στο νοσοκομείο, ζητούν αποζημίωση - μαμούθ... 


Tο ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ ζητάει με αγωγή που έχει καταθέσει κατά του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου η οικογένεια της αδικοχαμένης 33χρονης εγκύου Μαρίας Βουλγαρίδη Θεοδοσάκη, η οποία τον Αύγουστο του 2009 ξεψύχησε μόνη και αβοήθητη στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου είχε μεταφερθεί από τους συγγενείς της. 

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου. Να σημειωθεί ότι η απόφαση της έδρας του τριμελούς πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για την υπόθεση του θανάτου της 33χρονης εγκύου Μαρίας Βουλγαρίδη, ήταν καταπέλτης για τους εμπλεκόμενους γιατρούς

Το δικαστήριο συμφώνησε με την πρόταση του Εισαγγελέα κ.Γαλήνα και έκρινε ένοχους, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, τους τρεις γιατρούς: τον τότε αναπληρωτή διευθυντή της Μαιευτικής κλινικής, την τότε ειδικευόμενη γιατρό που βρισκόταν σε εφημερία ετοιμότητας, καθώς και τον ένα από τους δύο, τότε, ειδικευόμενους γιατρούς.

Ο τότε αναπληρωτής διευθυντής εκτός από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κρίθηκε ένοχος και για παράβαση καθήκοντος. Οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι, σύμφωνα και με την πρόταση του Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...