Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

EIRINI TORNESAKI Latin Project στη Κρήτη


Η Ειρήνη Τορνεσάκη βρίσκεται στην Κρήτη αυτό τον Αύγουστο για να παρουσιάσει μια περιοδεία με υλικό από τη Λατινική Αμερική. 

Η Ειρήνη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία, σπουδάζοντας πιάνο, βιολοντσέλλο, αρμονία και φωνητική. Σπούδασε στο Brighton Institute of Modern Music στην Αγγλία και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει εκεί και εργάζεται ως τραγουδίστρια.

Η πρώτη της δισκογραφική συνεργασία ήταν με τους Classico Latino στον δίσκο ‘Journey Through Latin America’, ηχογραφημένο στο Abbey Road Studios. Στο τέλος του 2013 θα κυκλοφορήσει η δεύτερη της συνεργασία με τον στενό της συνεργάτη Sebastian Laverde.

Η φωνή και η κιθάρα της Ειρήνης θα πλαισιωθούν από δύο ταλαντούχους μουσικούς, τον κοντραμπασίστα Θοδωρή Ζιάρκα και τον Carlos Menendez στα κρουστά. Ο Θοδωρής, γεννημένος στη Ρόδο, ασχολήθηκε με την παραδοσιακή μουσική, αργότερα σπούδασε τζαζ στο Middlesex University του Λονδίνου, όπου εμφανίζεται με πολλά σχήματα της τζαζ σκηνής και με το προσωπικό του κουιντέτο »Valia Calda’. Ο Carlos είναι Κουβανικής καταγωγής, σπούδασε λάτιν κρουστά στο National Conservatory of Havana, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και συνεργάζεται με λάτιν και τζαζ σχήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του πρότζεκτ Harmonia Miastrurata.

Vocals / Guitar: Eirini Tornesaki
Double bass: Thodoris Ziarkas
Percussion: Carlos Menendez

Σε αυτή την περιοδεία, οι τρεις μουσικοί θα σας ταξιδέψουν στη Λατινική Αμερική με μεξικάνικα μπολέρος και κουβανέζικη σάλσα, από κολομβιανή κούμπια σε βραζιλιάνικη σάμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

5/8 – ΚΙΣΣΑΜΟΣ (ΧΑΝΙΑ) – Garten Jazz bar

6/8 & 7/8 – ΡΕΘΥΜΝΟ – Soul Kitchen

8/8 – ΣΗΤΕΙΑ – The Wall Music Bar

9/8 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Avant Garde

www.facebook.com/eirinitornesakiofficial

Διευθύνσεις:
- Τζίτζικας (Αρμένοι Αποκορώνου, Χανιά, 28250 41144)
- Garten Jazz bar (Καλυβιανή Κισσάμου, Χανιά, 28220 23204)
- Soul Kitchen (Κατεχάκη και Χειμάρας, Ρέθυμνο, 6944711725)
- The Wall Music Bar (Ελευθερίου Βενιζέλου 183, Σητεία, 6973322918)
- Avant Garde (Θεοτοκοπούλου 26, Ηράκλειο, 2810336346)



CRETEVENTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...