Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Μουσικό ταξίδι με τη Χάρις Αλεξίου στη Μαρίνα Ρεθύμνου

Η μεγαλύτερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς στο Ρέθυμνο. Η Χάρις Αλεξίου, μαζί με τη νέα μουσική μπάντα, τους «Nouveau Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες), που κατέκλυσε τα ανοιχτά θέατρα στις πρώτες sold-out συναυλίες του καλοκαιριού, θα χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Ρεθεμνιώτικο κοινό, την Δευτέρα 19 Αυγούστου, στις 21.30, στη Μαρίνα Ρεθύμνου, σε ένα χαλαρωτικό και όμορφο τοπίο.

Ένα μουσικό ταξίδι που συνεχίζεται τον Αύγουστο στην Κρήτη, στο Ρέθυμνο, στα Χανιά και στο Ηράκλειο. Έμαθα να ζω και στους δύο κόσμους ,στην Δύση και στην Ανατολή λέει η Χάρις Αλεξίου για την παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, την περασμένη άνοιξη.
Για περισσότερες από δυο ώρες ερμηνεύει τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album η «Τρίπλα», που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνθέτουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας.

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνοδεύουν (παίζουν περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούν μαζί της) την αγκαλιάζουν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής, με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο, ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval, ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο, ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο, ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Από τα νέα της τραγούδια όπως: «Οι στιγμές», «Το δεδομένο», έως τα: «Οι φίλοι μου Χαράματα», «Πανσέληνος», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μαγεύει και μαγεύεται με τους μουσικούς της αυτό το καλοκαίρι και εμείς δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε το τραγούδι της ψυχής της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 12 Αυγούστου (προπώληση 12 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ) στα εξής σημεία: κιόσκι Τεσσάρων Μαρτύρων, Μαρίνα Ρεθύμνου, Xpress-Εκτυπώσεις (οδός Γερακάρη), Hondos Center (οδός Κουντουριώτη). Την συναυλία διοργανώνει ο Α.Ο.Ν. Κεραυνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...