Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Απάτη... μεγατόνων με έδρα το Ηράκλειο


Το ενδεχόμενο να βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις απάτης των τελευταίων χρόνων στη χώρα διερευνά τα τελευταία 24ωρα υπό άκρα μυστικότητα κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας από την Αθήνα, το οποίο μαζί με στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας από το Ηράκλειο έχουν κάνει φύλλο και φτερό επιχειρήσεις στα βόρεια παράλια του νομού.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας Πατρις κάνουν λόγο για μια επιχείρηση που γίνεται από αρμόδιους υπαλλήλους των δύο υπηρεσιών με απόλυτη μυστικότητα, λόγω του εύρους της υπόθεσης που διερευνούν, την οποία χαρακτηρίζουν ως υπόθεση με απίστευτες προεκτάσεις.

Στελέχη και των δύο υπηρεσιών επιβεβαίωσαν τους ελέγχους που γίνονται εδώ και λίγες ημέρες , δεν θέλησαν όμως να επεκταθούν περαιτέρω, καθώς πρόκειται, όπως σχολίασαν για μια έρευνα που γίνεται με εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς και κινήσεις και τα αποτελέσματά της είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν σάλο. Οι ίδιες πήγες ενημέρωσης αναφέρουν ότι το έργο των μελών του κλιμάκιου της Οικονομικής Αστυνομίας ως προς την παρουσία του στην Κρήτη θα έχει ολοκληρωθεί τη Δεύτερα, είναι άγνωστο όμως εάν τα αποτελέσματα από την έρευνά τους θα γίνουν αμέσως γνωστά, ή θα χρειαστεί χρόνος για την επεξεργασία των δεδομένων που έχουν συλλέξει.

Διεθνείς προεκτάσεις

Αυτό που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι ότι τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και της Επιθεώρησης Εργασίας ελέγχουν την πληροφορία που έχουν και η οποία αναφέρει ότι έχει συστηθεί εικονική εταιρεία η οποία φέρεται να προσλαμβάνει προσωπικό από όλο τον κόσμο, αλλά δεν καταβάλλει τα ένσημα.

Το οικονομικό μέγεθος της υπόθεσης εάν τελικώς στοιχειοθετηθεί η απάτη δεν έχει γίνει γνωστό. Αυτό που ανέφερε στέλεχος αρμόδιας υπηρεσίας με το οποίο μιλήσαμε χθες είναι ότι η προσπάθεια βρίσκεται στα μισά της διαδρομής, χωρίς όμως να θέλει να παραθέσει περισσότερα στοιχεία.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...