Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο της LG στo Ηράκλειο για νέες λύσεις θέρμανσης και κεντρικού κλιματισμού


Η LG Electronics (LG) πραγματοποίησε στις 24 Ιουλίου ένα νέο σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο Capsis Astoria Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις τελευταίες τάσεις στα συστήματα θέρμανσης και κεντρικού κλιματισμού και να γνωρίσουν από κοντά τα τεχνολογικώς προηγμένα προϊόντα της LG.

Οι εμπλεκόμενες ειδικότητες, όπως οι μελετητές, εγκαταστάτες, μηχανικοί και ενεργειακοί επιθεωρητές, ενημερώθηκαν για τις νέες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις θέρμανσης και κλιματισμού της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η LG παρουσίασε τις αντλίες θερμότητας Therma V (Split Υψηλών και Μεσαίων Θερμοκρασιών & Monoblock), οι οποίες υποστηρίζουν τη θέρμανση και τον κλιματισμό κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και την παραγωγή ζεστού νερού ως και 80°C. Χάρη στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους οι αντλίες θερμότητας της LG είναι έως και πέντε φορές πιο αποτελεσματικές σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης, αποφέροντας με τις σημερινές τιμές καυσίμων και ηλεκτρικού ρεύματος έως 80% εξοικονόμηση χρημάτων.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε εκτενής αναφορά  στα νέα πολυζωνικά συστήματα  κλιματισμού MULTI V IV, τα οποία ενσωματώνουν μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς επίσης διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλούς συντελεστές απόδοσης έως και 5,20.

Η LG στηρίζει δυναμικά τους επαγγελματίες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της για ενημέρωση με τη διοργάνωση εκτενούς προγράμματος σεμιναρίων για λύσεις θέρμανσης σε ολόκληρη την Ελλάδα, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...