Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Θέλουν να κάνουν πίστα Ράλι στο κέντρο του Ηρακλείου!

Ακούγεται ουτοπικό αλλά έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, έτσι ώστε οι κεντρικοί δρόμοι του Ηρακλείου να φιλοξενήσουν αγώνα ράλι και σε δεύτερο στάδιο ένα διεθνή αγώνα πίστας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CretePlus.gr,  το σενάριο προβλέπει να γίνει μία σούπερ ειδική διαδρομή στο πλαίσιο του Ράλι Κρήτης ή παρόμοιου αγώνα, η οποία θα αποτελέσει τον «μπούσουλα» για τη διοργάνωση ενός διεθνούς αγώνα που θα προβάλλει την πόλη και θα αποφέρει κάθε χρόνο έσοδα.

Σημαντικό στέλεχος των ελληνικών αγώνων με ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις ώστε το Ηράκλειο να φιλοξενήσει ένα διεθνή αγώνα ευρωπαϊκού επιπέδου για να προσθέσει ότι «οι αγώνες σε πίστες παρουσιάζουν μειωμένο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, η τάση της εποχής  θέλει ακόμη και οι αγώνες ταχύτητας να γίνονται σε πόλεις έτσι ώστε να υπάρχει άμεση προβολή για τους χορηγούς αλλά και για τον τόπο που φιλοξενεί το γεγονός».

Μπορεί το Νοέμβριο μέσα από το Auto Plus να έγινε παρόμοια πρόταση για αγώνα στα Χανιά (διαβάστε εδώ) αλλά τώρα το σενάριο για ένα τέτοιο γεγονός στην Κρήτη φαίνεται πιο ρεαλιστικό.

Πηγή: Creteplus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...