Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ρέθυμνο: Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας Α΄/θμιας Εκπαίδευσης

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποιεί μέσω του Εργαστηρίου Μελέτης της Ιστορίας της Εκπαίδευσης και του Διδασκαλικού Επαγγέλματος (ΕΜΕΙΕΔΕ) το έτος 2013-2014 Πρόγραμμα Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Το Πρόγραμμα αυτό σκοπό έχει να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες των πτυχιούχων ειδικοτήτων που έχουν ως πρόθεση να εργαστούν στην Α΄/θμια Εκπαίδευση, καθώς και των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων που εργάζονται ήδη στην Α΄/θμια Εκπαίδευση. Θα είναι ετήσιας διάρκειας 400 ωρών που θα κατανέμονται σε συνολικά 2 εξάμηνα φοίτησης και θα υλοποιείται Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα.  Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη  ‘Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας’ σύμφωνα με τον Νόμο 3848/2010.

Η υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ετήσιο αυτό πρόγραμμα θα γίνει από 1η έως 20 Σεπτεμβρίου 2013. Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα <http://pkatartisi.weebly.com>

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν για οποιαδήποτε πληροφορία στο email: <pkatartisi.crete@gmail.com  > ή στο τηλέφωνο: 2831077880

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος θα έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο είναι  1.660 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...