Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τα προβλήματα των Ειδικών Φρουρών και των ΤΑΕ επί τάπητος σε συνάντηση με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Με τον Διοικητή του ΤΑΕ Ηρακλείου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κανακουσάκη Σήφη συναντήθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης με τον οποίο συζήτησαν τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν το ειδικό σώμα της ΕΛ.ΑΣ που κατά κύριο λόγο έχει αναλάβει την αστυνόμευση της υπαίθρου και όχι μόνο.

Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης (Ε.Ε.Φ.Κ.), κ. Τσανακτσίδη Χρήστο τον Αντιπροεδρο κ. Σιαμέτη Νικόλαο και τον Γ.Γ κ. Καροφυλάκη Ιωάννη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το μείζον ζήτημα της αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ. που προωθείται από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τσανακτσίδης εξέθεσε στο Βουλευτή τις προτάσεις της Ένωσης που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας ουσιαστικής αναδιαμόρφωσης του Σώματος. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ειδικοί Φρουροί στην Κρήτη, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Κεφαλογιάννης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κ.Κανακουσάκη για το έργο που επιτελούν οι αστυνομικοί κάτω από αντίξοες συνθήκες για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών δεσμεύτηκε στο Προεδρείο της Ένωσης ότι μαζί και με τους άλλους συναδέλφους του στη Βουλή θα προωθήσουν το σχέδιο για την υλοποίηση μίας ουσιαστικής μεταρρύθμισης στη δομή της Ελληνικής Αστυνομίας με στόχο τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς επίσης και την σταδιακή και ανάλογα με την πορεία της ελληνικής οικονομίας ενίσχυση των εισοδημάτων των Σωμάτων Ασφαλείας που παλεύουν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...