Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο κλιμάκιο του WWF Ελλάς

Το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο θα επισκεφθούν οι υπεύθυνοι του προγράμματος Άμεσου Διαλόγου του WWF Ελλάς σε μια διαφορετική συνάντηση με τους πολίτες.

Η Χλόη, η Μαρία, η Βασιλική, η Αγγελική, η Ναταλία και η Σοφία θα προσκαλέσουν τους πολίτες να στηρίξουν δράσεις για την προστασία της ελληνικής φύσης. Στο Ηράκλειο θα βρίσκονται από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου και στο Ρέθυμνο από τις 15 έως τις 17.

Παράλληλα όμως, η ομάδα θα καλέσει τον κόσμο στο δρόμο να μοιραστεί τις περιβαλλοντικές εμπειρίες του και να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου: Εσείς, ασχολείστε με την προστασία του περιβάλλοντος; Τι εμπόδια συναντάτε; Βλέπετε αποτελέσματα; Είναι στο χέρι μας να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας;

Η μαρτυρία των πολιτών θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του WWF για να προβληματίσει και να εμπνεύσει τους συμπολίτες μας.

Στόχος του WWF Ελλάς είναι να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα από τη θεωρητική συζήτηση για την «έξοδο από την κρίση». «Ας βρούμε μαζί τι περνά από το χέρι μας πρακτικά, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα στα φυσικά όρια του πλανήτη μας» τονίζει σε ανακοίνωση του και προσθέτει:

«Από τη δράση του WWF Ελλάς για την προστασία των νησιωτικών υγρότοπων, ως την παγκόσμια καμπάνια που ξεκινά τώρα απαιτώντας καθαρή, φθηνή και πράσινη ενέργεια για όλους, υπάρχει ο τρόπος να συνδυάσουμε την καθημερινότητά μας με έναν ζωντανό πλανήτη. Αυτόν τον τρόπο αναζητούμε παρέα με τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...