Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τον Σεπτέμβριο η δημοπράτηση του αεροδρομίου Καστελίου - Ποιες εταιρείες ενδιαφέρονται

Στο δρόμο της δημοπράτησης μπαίνει ξανά το έργο κατασκευής του διεθνούς αεροδρομίου Καστελίου, ένα έργο που έχει μετατραπεί τα τελευταία 10 σχεδόν χρόνια σε... σήριαλ.

Σήμερα βρίσκεται στην περιοχή πραγματοποιώντας συνάντηση με το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη,ο Διευθυντής ΕΥΔΕ – Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Καρνέσης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καρνέσης, τόνισε πως μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου το έργο θα δημοπρατηθεί ξανά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για το έργο υπάρχει από τρεις εταιρείας από την Ευρώπη, μια Αμερικανική και μια Κινεζική.

Το ενδιαφέρον των τελευταίων είναι που γεννά την αισιοδοξία των εμπλεκόμενων φορέων, πως αυτή τη φορά το έργο θα προχωρήσει. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κ. Καρνέσης, βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να εγκαινιάσει το Γραφείο Κτηματογράφησης που ξεκινάει τη λειτουργία του στην περιοχή για τις ανάγκες κατασκευής του αεροδρομίου.

Για μια ακόμα φορά πάντως ο δήμαρχος της περιοχής Ζ. Καλογεράκης τόνισε πως η τοπική αυτοδιοίκηση και η κοινωνία δε λένε όχι στο έργο, ωστόσο αυτό να γίνει με προϋποθέσεις.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...