Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ενταση για πλειστηριασμό

Ενταση και απογοήτευση επικράτησε προχθές το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου τελικά πραγματοποιήθηκε ένας πλειστηριασμός ακινήτου επιχειρηματία όχι από Τράπεζα, αλλά από άλλον ιδιώτη.

Ηταν η δεύτερη φορά που έγινε ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός, που προκάλεσε εντάσεις για το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας, σε βάρος του οποίου είχε βγει στο 'σφυρί' το ακίνητο, αμφισβητεί τις οφειλές.

Μάλιστα, προχθές στη δικαστική αίθουσα εμφανίστηκε ο ιδιώτης που έχει την οικονομική διεκδίκηση και κατέθεσε ο ίδιος προσφορά, πράγμα που προκάλεσε αγανάκτηση στους συγκεντρωμένους από την επιτροπή των δανειοληπτών, οι οποίοι θεώρησαν προκλητική τη στάση του.

Στα Δικαστήρια υπήρχε και αρκετή αστυνομική δύναμη, η οποία βρισκόταν εντός της δικαστικής αίθουσας και οι συγκεντρωμένοι για περισσότερη από μία ώρα προσπάθησαν να αποτρέψουν τη διενέργεια του πλειστηριασμού.

Παρότι υπήρχαν ένταση και λεκτικοί διαξιφισμοί και η συμβολαιογράφος σημείωσε πως η πίεση που δεχόταν ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία, τελικά ο πλειστηριασμός -με δεδομένο ότι είχε κατατεθεί ήδη η προσφορά και ο ενδιαφερόμενος δεν την απέσυρε- πραγματοποιήθηκε.

Οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν αργά το απόγευμα απογοητευμένοι, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...