Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Δραματική κατάσταση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - Χάλασαν τα ... ασανσέρ!

Δραματική είναι η κατάσταση πλέον στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με πρωτόγνωρες εικόνες ασθενών που αδυνατούν να μεταφερθουν από όροφο σε όροφο καθώς οι ανελκυστήρες έχουν υποστεί βλάβη! Αυτό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι σε επιστολή - κραυγή αγωνίας προς τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρουν:

"Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία και αγωνία μας για την προβληματική λειτουργία των ανελκυστήρων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου τις τελευταίες ημέρες, που προκαλεί μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Σήμερα Πέμπτη, για δεύτερη ημέρα, το τελευταίο διάστημα, υπέστησαν βλάβη και οι δύο ανελκυστήρες και έχουν βγει εκτός λειτουργίας για όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνονται μεταφορές ασθενών με φορεία ή με καρότσια από όροφο σε όροφο (εισαγωγές σε κλινικές, μετακίνηση περιστατικών χειρουργείων, παρακλινικές εξετάσεις και αξονικές τομογραφίες) ενώ για τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά υπήρξε μεταφορά με χειροκίνητη ενεργοποίηση του ηλεκτρικού συστήματος των ανελκυστήρων από τον τεχνικό συντήρησης.

Νομίζουμε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα και ζητούμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν και πλήρως η λειτουργία των ανελκυστήρων του ΓΝΑΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...