Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Δράσεις του «ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ» σε Ηράκλειο, Χανιά και Ιεράπετρα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Με ανοιχτές εκδηλώσεις στο νησί το ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ, που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια λειτουργίας, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου. 

Με σύνθημα «Η δύναμη ν’ αλλάζεις», το ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ επιδιώκει να διαδώσει το μήνυμα ότι για την εξάρτηση υπάρχει θεραπεία, αρκεί να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των εξαρτημένων σε αυτήν.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ξεκινούν οι εκδηλώσεις στην Κρήτη την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία Νικαίας (Σμπώκου και Α.Παπανδρέου- πρώην Ακαδημίας) με θέμα «Αναβιώνουμε το έθιμο του Κλήδωνα». Συμμετέχει ο «Όμιλος Βρακοφόρων Νέας Γενιάς», χοροδιδάσκαλος: Στέλιος Παπαδάκης και οι μουσικοί: Μαυρομανωλάκης Νικήτας, Μπολάκης Γιάννης, Πρινιανάκης Ηρακλής και ο Λουλάκης Γιάννης. Επισυνάπτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πλατεία Νικαίας, 24/6/2013 - Ώρα έναρξης: 7:30μμ

Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την υποστήριξη της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ηρακλείου αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα. Συμμετέχουν ο Όμιλος Βρακοφόρων Νέας Γενιάς Στέλιου Παπαδάκη, οι μουσικοί Νικήτας Μαυρομανωλάκης, Γιάννης Μπολάκης, Ηρακλής Πρινιανάκης και Γιάννης Λουλάκης καθώς και ο Δημοσιογράφος Νίκος Ψιλάκης.

Βασιλική του Αγίου Μάρκου, 25/06/2013 – Ώρα έναρξης 8:30μ.μ

Το Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου τεύχους του Περιοδικού «Σπείρα» με τίτλο «Ηράκλειο ακροπατώντας στα τείχη της μνήμης» με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηρακλείου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και προαιρετικά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας στο Δήμο Ηρακλείου.

Αμμουδάρα – Γάζι – Δειλινά - Καμίνια, 26/06/2013, Ώρα 08:30 – 12:30 π.μ.

Ενημερωτικές δράσεις με διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού πόρτα – πόρτα, από το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Πλατεία Δασκαλογιάννη, 26/06/2013, Ώρα έναρξης 7:30 μ.μ.

Η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση «Χοροί, χθες και σήμερα» με τη συνεργασία Σχολών Χορού της πόλης μας.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Παραλιακός χώρος πίσω από το Δημαρχείο, 26/6/2013, Ώρα έναρξης 6μ.μ.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Λασιθίου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και του Δήμου Αγίου Νικολάου διαγωνισμό παραδοσιακής μαγειρικής με κριτές τους: Λευτέρη Λαζάρου, Ηλία Μαμαλάκη, Γιάννη Μάργαρη, Αντώνη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Χατζηανέστη.

Συγχρόνως θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Μαγειρικές εντός» με συνταγές κρατούμενων μελών του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και την επιμέλεια του Ηλία Μαμαλάκη. Την εκδήλωση πλαισιώνουν ο Ψαρογιώργης και τα συγκροτήματα «Πέρα Μπάντα» και «Oxymoron».

Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο και προαιρετικά θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για την υποστήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων.


ΧΑΝΙΑ

Πλατεία Αγοράς, 26/06/2013 και ώρα 10 – 12 π.μ.

Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει ποδηλατοβόλτα με την εθελοντική συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΤΑΛΩΣ» με Αφετηρία την Πλατεία Αγοράς, στάση στην Πλατεία Δικαστηρίων και μέσω του κόμβου Κλαδισού, στην Αγροτική Φυλακή Αγυιάς και κατάληξη στην Πλατεία 1866.

Αγροτική Φυλακή Αγυιάς Χανίων, 26/06/2013 και ώρα 5-7 μ.μ.

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ κρατουμένων Αγροτικής Φυλακής Αγυιάς και μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Πνευματικό Κέντρο Χανίων, 28/6/2013, Ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Η Μονάδα Συμβουλευτικής Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Χανίων, διοργανώνει εκδήλωση με χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού «Latin by Kostas and Eirini» και θεατρική παράσταση με τίτλο «Ζωές παράλληλες» από την ομάδα θεάτρου του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...