Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τιμήθηκαν οι «χάλκινες» μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή,  υποδέχτηκε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης τις μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου, οι οποίες κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών Λυκείων, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2013 στην Κοζάνη.

Η κα Λιονή συνεχάρη τις μαθήτριες – αθλήτριες, που συνοδεύονταν από τον προπονητή τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Στέφανο Δαμανάκη και τη Διευθύντρια του Σχολείου, κ. Τασούλα Πετρακάκη., για τη διάκρισή τους, αλλά και το γεγονός ότι συνδυάζουν με επιτυχία την ενασχόληση με τον αθλητισμό και τις σχολικές τους υποχρεώσεις, ευχόμενη παράλληλα καλή επιτυχία στις τελειόφοιτες αθλήτριες, που σύντομα θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Η Αντιπεριφερειάρχης  απένειμε στις μαθήτριες το Δίπλωμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών και τους δώρισε παράλληλα ένα DVD ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου, που αφορά στην πόλη και την ενδοχώρα του Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε επίσης ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνου, κ. Ανδρέας Ταξάκης.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...