Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μιχελογιαννάκης στο μπλόκο των αγροτών στον Γιόφυρο Ηρακλείου.


Ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, δήλωσε παρόν στην κινητοποίηση του δίκαιου αγώνα των αγροτών. Συμμεριζόμενος την αγωνία τους για το σήμερα και το αύριο του αγρότη, άκουσε τα προβλήματα τους και αφού ανέλυσε τις προτάσεις του, δεσμεύτηκε για κοινούς αγώνες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο βουλευτής  για τη μικρή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, την οποία όμως δικαιολογεί  λόγω των πολιτικών του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατάφερε να  εξαθλιώσει τη ζωή των αγροτών αλλά και να αδυνατήσει το ψυχικό τους σθένος.

«Η σύγκρουση με τα καρτέλ και τους μεσάζοντες χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία η κυβέρνηση δεν έχει. Πρέπει να επιτέλους να χτυπηθεί καθοριστικά η εκμετάλλευση του μόχθου των αγροτών.» Δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Με εργαζόμενους στο"Βενιζέλειο"


Συνάντηση με την  Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου νοσοκομείου είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Μιχελογιαννάκης.  Ο κ. Μιχελογιαννάκης άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των εργαζομένων, αναφορικά με την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας, την εύρεση κατάλληλων χώρων για το φαρμακείο του Βενιζελείου, τη σύμπτυξη του εργαστηριακού τομέα. Εν συνεχεία οι εργαζόμενοι διατύπωσαν μια σειρά προτάσεων σχετικά με την εξοικονόμηση πόρων από τις προμήθειες, προτάσεις για στελέχωση του νοσοκομείου με άτομα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα καθώς και προτάσεις που αποσκοπούν στην αποφυγή απολύσεων. Ο βουλευτής  με τη σειρά του  δεσμεύτηκε ότι θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του, στο δίκαιο αγώνα τους.

Συνάντηση με Κυδωνάκη


Συνάντηση είχε σήμερα ο βουλευτής  Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με τον αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Κυδωνάκη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής αναφορά στη συνένωση του Βενιζελείου με το ΠΑ.Γ.Ν.Η. και τον ενιαίο νομικό φορέα δημοσίου δικαίου που πρόκειται να δημιουργηθεί.  Διαπίστωσαν τα κενά νόμου που υπάρχουν και αναφέρθηκαν σε μια σειρά προβλημάτων, που δημιουργεί η εν λόγω συνένωση, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δημιουργούνται από το γεγονός ότι οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ υπάγονται στο υπουργείο υγείας, ενώ οι γιατροί του  Βενιζελείου υπάγονται  στο Ε.Σ.Υ.
Επίσης, ανέπτυξαν θέματα διοίκησης, πολιτικής φαρμάκου, θέματα που αφορούν  τους ενιαίους διαγωνισμούς προμηθειών, καθώς και θέματα λογιστικής διαχείρισης και αποθηκών. Ο βουλευτής συνεχάρη τον κύριο Κυδωνάκη για την αποτελεσματικότητα του ιδιαιτέρως όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων. Μετά τη συνάντηση ο βουλευτής  τόνισε, «δυστυχώς με τον ενοποιημένο οργανισμό επιβεβαιώνονται οι φόβοι των εργαζομένων για κλείσιμο τμημάτων, μείωση κλινών, μείωση προσωπικού, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χρήστες υγείας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...