Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πετούν στο δρόμο, άμεσα, τους 13 εργαζόμενους στο ΙΚΑ Ηρακλείου


Την έξοδο και, μάλιστα, με συνοπτικές διαδικασίες βλέπουν οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ στην Αγροτική Τράπεζα, οι οποίοι μετά την ιδιωτικοποίηση της τράπεζας, μετατάχθηκαν στο ΙΚΑ.

 Οι 13 εργαζόμενοι στο ΙΚΑ Ηρακλείου - 8 στο περιφερειακό τμήμα, 2 στη Χερσόνησο, 2 στη Ν.Αλικαρνασσό και έναν στην Ιεράπετρα και συνολικά 500 σε όλη την Ελλάδα - που εδώ και δύο μήνες διεκδικούν με νύχια και με δόντια τη δουλειά που κατέκτησαν μέσω του ΑΣΕΠ και για την οποία είχαν λάβει καθησυχαστικές πολιτικές διαβεβαιώσεις, έλαβαν σήμερα τις απολύσεις τους ... μέσω e-mail. (σ.σ. πριν λίγες ημέρες οι διοικητικοί προϊστάμενοι είχαν λάβει εξώδικα για τη διατήρηση των 13 στα πόστα τους.)

Η Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού από την Αθήνα κοινοποίησε στους εργαζόμενους της απολύσης τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Σύμφωνα με το άρθρο 95 του Συντάγματος, περί συμμόρφωσης της Δημόσιας Διοίκησης επί των δικαστικών αποφάσεων, καλείστε από 6 Φεβρουαρίου 2013 να αποχωρήσετε από την υπηρεσία".

Στο ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι στο οποίο βρίσκονται, σήμερα, σε απεργία, επικρατεί έντονη αναταραχή και αγωνία για το μέλλον των συναδέλφων τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...