Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χανιά: Το Ειρηνοδικείο διέγραψε το 64% του χρέους γιατρού


Δικαιώθηκε η γιατρός του ΠΑ.Γ.Ν.Η, καθώς με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, η δανειολήπτρια μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πέτυχε να διαγραφούν 49.200 ευρώ, από το χρέος της.

Με την απόφαση του Ειρηνοδικείου διαγράφηκε για τη δανειολήπτρια το χρέος της, κατά 64%.
Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για δανειολήπτρια που δεν έχει παντρευτεί, δεν έχει παιδιά και εργάζεται ως παιδίατρος - νεογνολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Το μοναδικό της εισόδημα είναι ο μηνιαίος μισθός που παίρνει, που μαζί με υπερωρίες και εφημερίες φτάνει τα 1.301,29 ευρώ.
Άλλη πηγή εισοδήματος δεν έχει εκτός από ένα αυτοκίνητο 1398 cc (2008), αξίας περίπου 2.500 ευρώ και το οποίο είναι αναγκαίο για τις μετακινήσεις της.

Η δανειολήπτρια είναι χρεωμένη σε τέσσερις τράπεζες, με εννέα τραπεζικά προϊόντα (κάρτες και καταναλωτικά δάνεια) είτε ως οφειλέτρια είτε ως εγγυήτρια, συνολικού χρέους 76.910,52 ευρώ και παρουσίασε αδυναμία πληρωμής του χρέους της με αποτέλεσμα να ζητήσει να ενταχθεί στο Ν.3869/2010 για να ρυθμίσει τις οφειλές της.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων, αποφάσισε να ρυθμίσει το χρέος της δανειολήπτριας, για τέσσερα χρόνια (48 δόσεις) ενώ της διέγραψε το 64% του χρέους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...