Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ψάχνουν σπίτι για τον 18χρονο στην Κρήτη


Γροθιά στο στομάχι είναι η ιστορία που ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή 18χρονο μαθητή ο οποίος εκδιώχθηκε από το πατρικό του σπίτι  λόγω κρίσης.

Ο νεαρός μαθητής του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου Κρήτης, είδε τους πολύτεκνους γονείς του να του δείχνουν την πόρτα εξόδου λόγω αδυναμίας συντήρησής του.

Ο διευθυντής του σχολείου Αν. Τσεπαπαδάκης όπως και οι συμμαθητές του, από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του προσπαθώντας να βρουν λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Ο κ. Τσεπαπαδάκης μάλιστα, επικοινώνησε μέχρι και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ηράκλειο προκειμένου να βρεθεί έστω και προσωρινά στέγη.

Η υπεύθυνη του Κέντρου η οποία επιβεβαίωσε την κρούση από τον διευθυντή, ωστόσο ανέφερε ότι ο 18χρονος επέλεξε να περάσει τη νύχτα σε ένα φιλικό του σπίτι. Το Κέντρο πάντως είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει τον 18χρονο Νίκο όποτε του ζητηθεί ξανά.

Η επικοινωνία με τον κ. Τσεπαπαδάκη δεν κατέστη εφικτή- ο ίδιος θέλησε πιθανότατα να κρατήσει χαμηλούς τόνους λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα-, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τόσο εκείνος όσο και οι συμμαθητές του 18χρονου δε θα σταματήσουν τις προσπάθειές τους μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο ζήτημα στέγασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...