Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Επανέρχεται στα δρομολόγια το ELLI T (;)

Έπειτα απο σειρά διαπραγματεύσεων αλλα και πολλών εμποδίων το ELLI T φαίνεται πως θα "βρεί ξανά το δρόμο του" και θα επανέλθει κανονικά εκτελώντας δρομολόγια και συνδέοντας το Ρέθυμνο με το λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Cretan Lines ο μεγαλομέτοχος και το Δ.Σ φαίνεταιο να γεφυρώνουν το "χάσμα" δίνοντας ελπίδες στο Ρεθεμνιώτικο λαό που προσδοκά την επιστροφή του ELLI T.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"To Δ.Σ της Cretan Lines και ο μεγαλομέτοχος της Romont Shipping Δ. Τζανετάτος ευρρίσκονται εις την ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν στα μέλη του Συνεταιρισμού των ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ και ευρύτερα στο Ρεθεμνιώτικο λαό οτι κατόπιν αμοιβαίων εξηγήσεων, αλληλοκατανοήσεων και εργωδών προσπαθειών κατέληξαν σε κατ'αρχήν συμφωνία βάσει της οποίας το ELLI T, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανέλθει στα δρομολόγιά του και το Ρέθυμνο θα αποκτήσει και πάλι την συγκοινωνία που πραγματικά του αξίζει.

Περαιτέρω, οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να μεριμνήσουν άμεσα και να προβούν στα δέοντα ωστε το ELLI T να μεταβιβαστεί στην CRETAN LINES το συντομότερο δυνατό και εφ' όσον οι σχετικές διαδικασίες το επιτρέψουν πιθανόν έως τις αρχές του επόμενου έτους.

Κατόπιν των ανωτέρω η CRETAN LINES εκφράζει την ικανοποίησή της για τη στάση της πλοιοκτησίας και προσδοκά στην στήριξη του Πληρώματος του Πλοίου και του Λαού του Ρεθύμνου για την επιτυχία του εγχειρήματος, η δε πλοιοκτησία ROMONT εύχεται ολόψυχα το εγχείρημα να ευοδωθεί και επισημαίνει την ανάγκη στήριξής του απο όλους".


 rethymnoguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...