Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Είκοσι διεθνή τουρνουά τένις στην Κρήτη

Από 30 Μαρτίου έως  5 Μαΐου και από 12 Οκτωβρίου μέχρι και  17 Νοεμβρίου, 20 διεθνή πρωταθλήματα τένις της σειράς "Futures",10 ανδρών και 10 γυναικών,  χρηματικών επάθλων 10.000 δολαρίων το καθένα, στα καινούργια γήπεδα των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH, στην Ανάληψη Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου. 

Τα διεθνή πρωταθλήματα, αποτελούν μεγάλη βοήθεια στους Έλληνες αθλητές/τριες, γιατί τους δίνουν βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη με χαμηλό κόστος, αφού αγωνίζονται εντός της χώρας τους. Είναι σημαντικές διοργανώσεις καθώς προσφέρουν άμεσα και έμμεσα πολλά οφέλη στην Εθνική Οικονομία και προβάλλουν την Κρήτη στις 200 και πλέον χώρες-μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLENIC ZEUS  και τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τον ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την προσφορά του: «Είναι μεγάλη η βοήθεια της HELLENIC ΖEUS travelservices, στην οικογένεια του τένις, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο, που ο αθλητισμός έχει ανάγκη πόρους από τον ιδιωτικό τομέα» δήλωσε ο κ. Ζαννιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...