Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Παγκρήτια Τράπεζα: Δίαυλοι επικοινωνίας με Ολλανδικό κολοσσό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σειρά συναντήσεων υψηλόβαθμων στελεχών  της Rabobank, του μεγαλύτερου συνεταιριστικού τραπεζικού ομίλου στην Ευρώπη, με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψής τους στην Κρήτη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση της Παγκρήτιας και αποτελεί συνέχεια των συζητήσεων που είχαν προηγηθεί στις αρχές του χρόνου, κατά την αντίστοιχη επίσκεψη κλιμακίου της Τράπεζας στην Ολλανδία.

Με την επίσκεψη αυτή, σηματοδοτήθηκε η έναρξη μίας αμοιβαίας διαδικασίας ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας των δύο οργανισμών, τόσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και δικτύου καταστημάτων.

Επιπλέον, διαμορφώθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός σταθερού διαύλου επικοινωνίας και προτεραιοτήτων, με κύρια σημεία :

• Σύγχρονα τραπεζικά και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα και  ολοκληρωμένες υπηρεσίες
• Πρακτικές στον τομέα της οργάνωσης και ιδιαίτερα στη διαμόρφωση δικτύου καταστημάτων νέας γενιάς
• Ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες για τον αγροτικό τομέα και τον τομέα των τροφίμων σε επίπεδο παραγωγής και συσκευασίας.

Κατά το προσεχές διάστημα προβλέπεται να διαμορφωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας και χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Rabobank είναι ένας από τους παλαιότερους και ισχυρότερους Τραπεζικούς Ομίλους παγκοσμίως με πάνω από 7 εκατομμύρια Ολλανδούς πελάτες, 700 υποκαταστήματα μόνο στην Ολλανδία και ηγετική θέση στο τομέα των χρηματοδοτήσεων προς εταιρίες τροφίμων και επιχειρήσεις του αγροτικού τομέα


 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...