Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τα θέματα των αποσταγματοποιών έθεσαν ο Κεφαλογιάννης και βουλευτές της Κρήτης στον κ. Μαυραγάνη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάνη, στην οποία συμμετείχαν ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης οι Βουλευτές Λευτέρης Αυγενάκης,Βασίλης Κεγκέρογλου,Νότης Μαρίας ,Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Μάξιμος Σενετάκης από την Κρήτη καθώς και 10 βουλευτές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην συνάντηση που συμμετείχαν οι Στρατάκης Ανδρέας και Στάθης Φραγκιαδάκης καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αμβυκούχων-Αμπελουργών Ελλάδας συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον συγκεκριμμένο κλάδο ενώ κατετέθη στον αρμόδιο υπουργό και υπόμνημα με τις προτάσεις τους.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Γιώργος Μαυραγάνης υπογράμμισε ότι για την Κυβέρνηση ιδιαίτερη σημασία έχει η τυποποίηση αλλά και ο έλεγχος της ποιότητας του προϊόντος όπως επίσης, αξία για όλους μας έχει η σωστή ερμηνεία της Ευρωπαϊκής Οδηγίας.

Στη συνέχεια, ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση από πλευράς Υπουργού για τη σύσταση επιτροπής Επεξεργασίας των προτάσεων που κατέθεσε η Ομοσπονδία» ενώ διαβεβαίωσε ότι «εν όψει του νέου φορολογικού Νομοσχεδίου δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν «εκπλήξεις» όπως έχουν γραφτεί σε διάφορα μέσα γιατί η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στηρίξει τα εγχώρια, παραδοσιακά προϊόντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...