Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τα Κρητικά κρασιά ταξιδεύουν για Βρυξέλλες...


Τα κρασιά της Κρήτης παρουσιάζονται στις Βρυξέλλες, το ερχόμενο τριήμερο 26-28 Νοεμβρίου, από τα μέλη του Wines of Crete, που ως προσκεκλημένοι του ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη, συμμετέχουν σε μια σειρά από προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Η εν λόγω δράση ξεκίνησε στην αρχή του μήνα Νοεμβρίου 2012, οπότε τα οινοποιεία του νησιού απέστειλαν και στους 750 ευρωβουλευτές από μια φιάλη κρητικό κρασί μαζί με την πρόσκληση στις εκδηλώσεις του τριημέρου.

Τη Δευτέρα 26.11 το απόγευμα θα συναντηθεί η αποστολή με τους Έλληνες ευρωβουλευτές και το βράδυ προγραμματίζεται οινογνωσία 25 διαφορετικών ετικετών με την παρουσία Βέλγων δημοσιογράφων, εμπόρων και εστιατόρων σε κεντρικό εστιατόριο των Βρυξελλών.Η Τρίτη 27.11 περιλαμβάνει δραστηριότητες εντός της έδρας της ΕΕ: Αρχικά συνάντηση της αποστολής με μέλη του Τμήματος Γεωργίας της ΕΕ για θέματα που απασχολούν τον κλάδο, τόσο νομοθετικά όσο και εμπορικά-προωθητικά.

Η μέρα θα κλείσει με την παρουσίαση του Κρητικού Αμπελώνα σε επίσημους της Ε.Ε., ευρωβουλευτές και καλεσμένους της ομάδας οργάνωσης μαζί με την παρουσίαση της επίσημης ταινίας των Κρητικών κρασιών η οποία όπως και πολλά άλλα έχουν υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από κοινοτικά κονδύλια.

Πρόκειται για μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δείξουμε, μέσα στα άλλα, πως υπάρχει και η Ελλάδα που δουλεύει και αξιοποιεί τις χρηματοδοτήσεις που της παρέχουν. Η εκδήλωση θα κλείσει φυσικά με ένα ποτήρι Κρητικό κρασί...

rethymnoguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...