Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Κρήτη: Ονόματα-"βόμβα" στις συνομιλίες της μαφίας

Ακόμη ένας ανώτερος αξιωματικός και ένας εισαγγελικός λειτουργός, φέρονται να περιλαμβάνονται στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση της κρητικής "μαφίας", χωρίς όμως η δική τους αναφορά να στοχοποιείται όπως άλλων..

Όπως δημοσιεύει το Cretalive, σε τηλεφωνική συνομιλία του φερόμενου ως εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης του Ηρακλείου, με μέλος του στενού πυρήνα της ομάδας,
γίνεται αναφορά στα ονόματα των δύο λειτουργών για συμβουλές που δίδονται και διευκολύνσεις που θα μπορούσαν να τους παρέχουν σε μελλοντικό χρόνο.

Ο αξιωματικός που υπηρετεί στο επιτελείο Αστυνομικής Διεύθυνσης της Κρήτης φέρεται σύμφωνα με την συνομιλία να έχει συμβουλέψει τον "εγκέφαλο" να πάρει ξανά αναβολή στην εκδίκαση υπόθεσης που έχει σε εκκρεμότητα
μέχρις ότου μετατεθεί στην Κρήτη ο εισαγγελικός λειτουργός που όπως λέει "είναι άνθρωπος δικός μας".

Ο "εγκέφαλος" προτρέπει με την σειρά του τον "συνεργάτη" του να πάρει και αυτός αναβολή στο δικαστήριο που έχει γιατί όπως λέει "μου είπε ο δικός μου" υπονοεί τον αξιωματικό "θα πάρω πάλι αναβολή μου λέει, δε θα βγάλεις το δικαστήριο, μέχρι να ρθει ο δικός μας εισαγγελέας επαέ (αναφέρεται στην περιοχή) και μετά θα σε καθαρίσουμε εμείς…".

Ο αξιωματικός που φέρεται στη συνομιλία να δέχτηκε τις περιποιήσεις σε τραπέζι του "εγκεφάλου" αναφέρεται πως θα είναι και του χρόνου στο ίδιο πόστο και μάλιστα με το βαθμό του ταξιάρχου και προβλέπει ότι θα παραμείνει εκεί άλλα δύο χρόνια. Μάλιστα υπαινίσσεται πως θα έχουν τέτοια βοήθεια που "θα μασε βοηθήσει ο Θεός κι εσένα κι εμένα να ξεγραντήσουμε …με λίγες καταστάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...