Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης: Νέα προγράμματα κατάρτισης ανθρωπίνου δυναμικού

Έχοντας ως κύριο στόχο τη στήριξη της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) υλοποιεί...
Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα Εξωστρέφειας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».


Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ μεικτά ανά ώρα, με σκοπό την Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα Εξωστρέφειας.

Το κύριο γνωστικό αντικείμενο των σεμιναρίων, τα οποία και θα ξεκινήσουν άμεσα, είναι το «Διεθνές Εμπόριο και οι Εξαγωγές στην Πράξη». Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθούν στις 31/12/2013.

Για το ενημερωτικό υλικό καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα για την συμμετοχή των ωφελουμένων τηλέφωνο επικοινωνίας το 2810-343458.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...