Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Κεφαλογιάννης νέος Γραμματέας της ΝΔ

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εκλέχτηκε νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνοντας έναντι του Νικήτα Κακλαμάνη την πλειοψηφία των ψήφων της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που συνεδρίασε σήμερα υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Νωρίτερα ο Μ. Κεφαλογιάννης δήλωσε πως σε τέτοιες περιπτώσεις «δεν υπάρχουν αντίπαλοι», ενώ ερωτηθείς περί των πληροφοριών που ήθελαν στελέχη της Συγγρού να προωθούν την υποψηφιότητά του απάντησε:

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε κάθε δημοκρατική διαδικασία υπάρχει προτίμηση των στελεχών για κάποια πρόσωπα για κάποιες θέσεις. Ασφαλώς υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να ενοχλούν κάποιους από τους υποψηφίους, όπως είμαι εγώ ή όπως είναι ο κ. Κακλαμάνης, αλλά αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας».

«Εγώ δεν ρίχνω λάσπες», δήλωσε από την πλευρά του ο Ν. Κακλαμάνης και ανακοίνωσε ότι σε επιστολή προς τον απερχόμενο γενικό γραμματέα, υπό την ευθύνη του οποίου γίνονται οι εκλογές και τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής τον κ. Τραγάκη, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...