Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Στ. Αρναουτάκης: « Η Κρήτη είναι ένας ιδανικός και ασφαλής προορισμός για τουρισμό και επενδύσεις»

Ως ένα συνέδριο σταθμό που θα ενισχύσει την κτηματαγορά στην Κρήτη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, εν μέσω οικονομικής κρίσης, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τη διεξαγωγή του 18ου συνεδρίου του Δικτύου Ενώσεων Επαγγελματιών Ακινήτων Κεντροανατολικής Ευρώπης (CEREAN) οι εργασίες του οποίου πραγματοποιούνται   στο Ηράκλειο, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στο συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, συμμετέχουν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα κτηματομεσιτικά γραφεία της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της παραθεριστικής-εξοχικής κατοικίας, για την οποία προσφέρεται το νησί μας και ευρύτερα η χώρα μας.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του αφού εξήρε την ικανότητα της Προέδρου των κτηματομεσιτών Ανατολικής Κρήτης Άρτεμης Μαυράκη να φέρει στην Κρήτη τις εργασίες του συνεδρίου, επεσήμανε ότι το νησί μας είναι ιδανικός τόπος και προσφέρεται για αγορά παραθεριστικής-εξοχικής κατοικίας.

«H Περιφέρεια Κρήτης ενισχύει τις παρεμβάσεις της με τα κατάλληλα έργα υποδομών ύψους 100 εκ ευρώ, που βοηθούν και την ανάπτυξη της παραθεριστικής-τουριστικής κατοικίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης και προσέθεσε: «Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος, ασφαλής προορισμός τόσο για τουρισμό και αναψυχή, όσο και για επιχειρηματική δραστηριότητα. Διεκδικούμε πρόσθετους πόρους για το νησί με στόχο να βελτιώνομε συνεχώς τις υποδομές αλλά και την οδική ασφάλεια, κάτι που σχετίζεται με την παραθεριστική κατοικία».

Στην σημερινή έναρξη του συνεδρίου-που πραγματοποιείται παράλληλα με το «Money Show 2012-Green Expo» παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων βουλευτές, ο Πρόεδρος του ΟΛΗ, και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...